Placeholder

Vragen?

Mail, Bel of Whatsapp gerust!

Met hartelijke groet,
Puratos, BakkerijMonitor, Bakkerij Support

Facturatie wordt uitgevoerd door Bakkerij Support

 Tongerloseweg 23
5963 NR Hegelsom

06-10988842
j.gommans@bakkerijsupport.nl
Kvk: 58060480

Algemene voorwaarden Bakkerij Support

Placeholder

Puratos is een internationale groep met een volledig assortiment aan innovatieve producten en oplossingen voor de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector. Onze producten en diensten worden in meer dan 100 landen verkocht en vaak ook door onze lokale filialen geproduceerd.  Overal waar we in de wereld actief zijn, streven we ernaar om ‘uw partner in innovatie’ te zijn. Zo helpen we onze klanten om gezonde en lekkere voeding aan te bieden.


Placeholder

De BakkerijMonitor is een benchmarktool en vergelijkt de omzetten, klantenaantallen etc. van verschillende vestigingen. Op basis hiervan wordt (gevraagd en ongevraagd) advies gegeven aan enkel de aanleverende bakkerijen. Ultieme doel moet zijn rendementsverbetering door te voeren binnen zowel de vestigingen maar ook de interne bakkerij.


Placeholder

Bakkerij Support ondersteunt en adviseert bakkerijen op het gebied van Marketing en Meer. Storytelling, assortimentsmanagement, winkelcoaching en (online & offline) promotie zijn de pijlers onder het bedrijf van Joep Gommans. Onder de naam bakkersonderzoek biedt Bakkerij Support een compleet en betaalbaar consumentenonderzoek aan.